Torsdagen som kändes som lördag

... men nu som söndag!

Vilken härlig dag tralalalaaaa!

Jag vaknade i morse med världens grymmaste helgfeeling. Redan i början på veckan hade jag ställt in mig på att jag skulle cykla idag och tro det eller ej, men planen var faktiskt MTB. Solen strålade och förutsättningarna kunde knappast bli bättre ända tills jag hittade hojen med alldeles för lite luft i bakdäcket. När jag skulle pumpa lyckades jag dessutom tömma ut resten av luften och sen var det kört... Ja, det säger ju lite om mina mer tekniska cykelkunskaper. Jag hade ingen lust att krångla utan gav faktiskt upp direkt och tog ut räsern i stället. Det blev ett pass på ca en timme med mycket flås då jag körde backe. Jag försökte pressa mig ganska rejält. På hemvägen däremot såsade jag på rätt bra och tittade på alla som var ute och tävlingscyklade runt Brunfloviken.

Resten av dagen hade jag äran att få hänga med N eftersom hans storebrorsa ville ha sitt femårskalas i fred. Vi hade massor av skoj både här och där. En riktig liten gladskit!

Dagen avslutades med restaurangbesök med hjärtat, och nu soffan. Jag började med lördagskänsla men nu känns det verkligen som söndag för i morgon är det jobb igen.

Kommentarer