Fortsätt till huvudinnehåll

Att komma undan latmasken

Reflexer överallt! Tight från 2XU och skorna är Salming

Igår föll jag på eget grepp kan man säga. På ett bra sätt. Vi har #utochnjutvecka med jobbet, ett tema på sociala medier där vi peppar kollegor, kunder och samarbetspartners att motverka höstdepp genom att vara utomhus mera. Precis som tidigare i år när vi körde #uppochhoppavecka så tänker jag att jag såklart ska hänga på, så redan igår morse fick jag tänka om. Jag hade nämligen, tro´t eller ej, tänkt packa med mig kläder för att dra till gymmet efter jobbet och springa på löpband. Jag har inte riktigt anpassat mig till Jämtlandsvädret ännu utan känner mig konstant lite ruggig. Gym funkar ju liksom inte när man ska vara ute och njuta... Så, löpning utomhus skulle det bli. Lätt tänkt på morgonen, betydligt svårare att genomföra när det blivit kväll. På jobbet var det snudd på helgalet under dagen och jag blev kvar på kontoret på tok för länge. När jag körde in hemma på gården var det sista jag var sugen på att byta om och sticka ut och springa. Men som sagt, ibland gäller det att föregå med gott exempel. Jag kände pressen. Nu rackarns skulle jag ut!

Sagt och gjort, ingen mening att tveka. Bäst att instagramma lite också så att det inte gick att komma undan liksom. Grupptryck kan vara väldigt positivt ibland. Jag hoppade i mina reflextights, lånade Lars pannlampa som är betydligt bättre än min och sedan bar det av. Intervallpasset som jag övervägde i lördags blev nu äntligen av, med en oväntat bra känsla ändå. Jag körde efter det här upplägget om du är nyfiken och sugen att testa. Benen var pigga och flåset var bättre än i helgen. Skönt. 31 minuter senare var jag klar och brände av fotot ovan. Att även skorna var sådär reflexiga blev en positivt överraskning, sjukt bra ju. 

Kommentarer

Åh du jäkla gudinna! SÅ bra jobbat! Du inspirerar galet mycket ska du veta!

Populära inlägg i den här bloggen

Tvära kast från helg till vardag, från land till stad

Idag är det tisdag fast måndag liksom. Är du också snurrig efter långhelgen? Jag känner mig inte alls med. Att jag så sent som igår morse skrotade runt i underställ för att sedan sitta ute i skalplagg och grilla lunch över öppen eld känns helt avlägset när jag idag "snajsar" runt i kavaj. Jag körde ner till Stockholm igår kväll och kom fram till lägenheten på Telefonplan lagom till midnatt, för att jobba här den här veckan. En vända till Finland ska också hinnas med innan det blir helg och det är dags för den där halvmaran du vet. Min syster frågade i helgen om det verkligen var så smart att springa den när jag är så, med mina mått mätt, otränad. Det är det kanske inte men vad sjutton, har jag betalat för´t så nog ska jag se till att få valuta för pengarna tänker jag.
Sedan har vi det här med aprilvädret. Jag tycker att efter påsk så är det officiellt vår, så ungefär så tänkte jag när jag packade resväskan och drog söderut. Det gick fel redan när jag närmade mig Uppsala i n…

Kickar igång cykelsäsongen 2017

Dåligt flås och trött i baksida lår, det skulle kunna vara en bra sammanfattning av gårdagens cykling. Härligt och förfärligt, en helt annan. Härligt som i att solen sken och vinden var i det närmsta stilla, men också den typiskt våriga doften på sina ställen. Det som göms i snö och det där du vet. Det luktar som en blandning av lera och hundbajs både här och där. Jag överdriver förstås när jag använder ordet förfärligt, men det rimmade på härligt så det kom liksom ut lite av sig självt.

Nu lät jag kanske lite negativ i min beskrivning av träningen men på det stora hela så var det faktiskt ett grymt gött pass! Det känns bra att ha kommit igång med cyklingen, om denna enda gång i cykelkläder verkligen räknas som att vara igång, men ändå. Det märktes tydligt att jag är ovan. Jag var fortfarande rätt öm i sittbenen efter cykelpendlingen på måndagen, alltså sex dagar senare, men det var mest i början som jag tänkte på det. Jag tog det lugnt, har fortfarande lite sviter i luftrören även om…

Freaking friyeey!

Ofta rusar mina veckor på och jag hinner knappt förstå att det är fredag förrän jag är mitt inne i den. Fredagsfeeling vaddå liksom? Eftersom jag sällan hängt med på att det blivit fredag så har jag definitivt sällan fått några fredagskänslor. Därför har jag bestämt mig för att jag just idag, när jag faktiskt råkar ha väldigt bra koll på vilken dag det är, ska passa på att fira fredag hela dagen. Alltså jag ska såklart jobba, men jag tänker försöka mig på att vara mer medveten liksom. Ähhh, nu blev det flummigt känner jag och svårförklarat, men va sjutton. Det är inte alltid så lätt att hitta orden.

5 saker som jag ska göra idag!Jobba! Har bland annat två möten som jag ser fram emot. Träna! Borde cykla men det ser kallt ut. Kanske springer en vända i stället. Det är inte så noga för mig exakt vad det blir, bara att det blir någon form av motion. Äta gott! Har pizzarester i lunchlådan och i kväll lutar det åt bland annat rödbetor och chevre.Försöka vänja mig vid åsynen av mina neonoran…